Torony tó

Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-12-18 09:17:44
Forrás:http://www.toronyto.hu/
Vízterület: 3.5 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Egyik sem
icon Csónak használat ---
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton ---
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.739657
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.145036
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

A Torony Tó Horgászklub egyedülálló horgásztó Pest megyében!
Exkluzivitását az adja, hogy KIZÁRÓLAG KLUBTAGSÁGI RENDSZERBEN MŰKÖDÜNK, NAPIJEGYES HORGÁSZOKAT NEM FOGADUNK.
A klubtagsági rendszer, a környezet szépsége és a nagyfokú bizalom, amelyet tagjaink élveznek, teszik különlegessé a horgásztavat.
Mit nyújt a klubtagsági rendszer? Barátságos, családias és számtalan előnyt tartalmaz, úgymint: tetszőleges számú horgászat, kedvezményre jogosító klubkártya, családi rendezvények, remek közösség, nyugodt pihenés…
A horgásztó körbekerített területén belül, főző-sütő helyek, esőbeállók, parkolók, illemhelyek, folyamatosan bővülő szolgáltatások várják. (részletekért olvasson tovább itt: Szolgáltatások)
horgásztó Pest megyébenHol talál meg minket? A Torony Tó Horgászklub Vác és Sződliget határán helyezkedik el, alig 30 percre Budapesttől. A horgásztó gyönyörű, vadregényes 8,5 hektáros birtokon fekszik, vízfelülete 3,5 hektár. A horgásztavat öreg fák veszik körbe, tisztások határolják, félszigetek nyúlnak be a vízbe.

Családi vállalkozásunk 1992-ben indult, azóta rendszeresen telepített és karbantartott horgásztó. Fő halunk a ponty, amur, kárász, keszeg és a csuka.
Mivel a horgásztó hosszú múltra tekint vissza, megtalálhatóak nálunk a 10kg feletti halak is. A különlegesen szép koi pontyok szintén szép számban gazdagítják a halfaunát.
horgásztó Pest megyébenA tó intenzíven telepített, a stégek egymástól távol helyezkednek el, kényelmesen, zavartalanul horgászhat.

A Torony Tó több kíván lenni, mint egy horgásztó!
Menedék a nagyváros határán a horgászatot szeretőknek és családjuknak, ahol a fogási élmények mellett kipihenhetik magukat, feltöltődhetnek és egy közösség ahová jó tartozni!

Horgászat Árak

Exkluzivitását az adja, hogy KIZÁRÓLAG KLUBTAGSÁGI RENDSZERBEN MŰKÖDÜNK, NAPIJEGYES HORGÁSZOKAT nem fogadunk.
Nagy hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolatra, ezért a klubtagsághoz való csatlakozást személyes találkozó előzi meg.
Jöjjön el és nézze meg ezt a vadregényes horgásztavat, melyhez hívjon a 06 20 627 4273 - as telefonszámon, egyeztessünk alkalmas időpontot!

Általános horgászrend

Környék leírása

Megközelíthetőség

Budapestről az M2 úton haladva Sződligetnél kell lekanyarodni. A vasúti kereszteződést elhagyva eléri a 2-es utat. Itt Vác irányában kb 2000 méter után a Torony-Tó táblánál jobbra kanyarodik, ezután kb 600 méterre található a tó bejárata.


Váltás nagyobb térképre

Budapestről az M2 úton haladva Sződligetnél kell lekanyarodni. A vasúti kereszteződést elhagyva eléri a 2-es utat. Itt Vác irányában kb 2000 méter után a Torony-Tó táblánál jobbra kanyarodik, ezután kb 600 méterre található a tó bejárata.

Cím

Helyszín

Sződliget (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső