Pintér-hídi szabadidő- és horgásztó

Régió:   Csongrád megye
Kapcsolattartó: Rakonczai Márton
Telefon:06203535140
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2014-08-28 14:59:24
Forrás:
Vízterület: 7 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Bojlisjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.54343
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.18200
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Jelenlegi tulajdonosa 2001-ben vásárolta meg a több mint 10 hektáros ősfás területet a rajta lévő két mesterséges tóval. A nagyobbik vízfelület közel 7 hektáros területen fekszik, átlagos vízmélysége 1,25-1,5 m közötti. A kisebbik vízfelület 1,5 hektár alapterületű, átlagos vízmélysége 1,5 m. Mindkét vízfelület korábbi földkitermelés következtében alakult valamikor az 1980-as években. Ezen időszaktól kezdődően folyamatos haltenyésztés és horgásztatás zajlik a tavakon. A terület tulajdonosa is elhivatott horgász, ez tükröződik mind a terület gondozásában mind a halállomány felépítésében és folyamatos telepítésében. A halállomány össztömege eléri a 150 mázsát, melyet a részletesen vezetett fogási naplóban nyilvántartott kifogások után folyamatosan pótolnak, újratelepítenek.A terület folyamatos őrizet alatt áll, ennek köszönhetően a horgászat és a területen való tartózkodás éjjel-nappal lehetséges a ház szabályainak betartásával. A környéken számos nevezetesség található, mint a mártélyi Tisza-holtág, valamint az Ópusztaszeri Nemzeti Park, melyet kempingezés közben családjával együtt könnyedén meglátogathat.

Egyéb szolgáltatások:

- Büfé
- Főzési lehetőség
- Haltisztítási lehetőség
- Sátorozási lehetőség
- Horgászhely elérése autóval
- Éjszakai horgászat
- Csónakos horgászat

Horgászat Árak

Általános horgászrend

- Nappali jegy érvényessége napkeltétől-napnyugtáig, éjszakai jegy érvényesség napnyugtától-napkeltéig tart!

- Horgászni készségenként 2 db horoggal lehetséges!

- A napijegy kiváltásához horgászengedély nem szükséges!

- 5 kg feletti nemes és rablóhalat kifogás után a lehető leghamarabb vissza kell engedni a tó vizébe!

- A napijegy a megengedett halmennyiség kifogása után újraváltható!

- Méretkorlátozás 30 cm!

- A kifogott halakat minden esetben regisztrálni kell a horgászjegy kiváltásakor kapott fogási naplóba!

- Helyfoglalás a tóőrökkel történő telefonos egyeztetéssel lehetséges!

- A tó elhagyásakor a kifogott halakat a tóőröknek minden esetben be kell mutatni, illetve külön felszólítás nélkül a horgászfelszerelést (táskák, bottartók) ellenőrzésre be kell mutatni!

- Környezetünk védelme és megőrzése rendkívül fontos, ezért az Önök érdekében kérünk mindenkit hogy a keletkező szemetet minden esetben a kihelyezett szeméttárolókba helyezzék el!

- A tó területén való tartózkodáskor az illetlen és másokat zavaró viselkedés nem megengedett, aki egyszeri figyelmeztetés után is másokat zavaró magatartást tanúsít, aznapra a tó területéről kitiltásra kerül!

Környék leírása

A terület tulajdonosa is elhivatott horgász, ez tükröződik mind a terület gondozásában mind a halállomány felépítésében és folyamatos telepítésében. A halállomány össztömege eléri a 150 mázsát, melyet a részletesen vezetett fogási naplóban nyilvántartott kifogások után folyamatosan pótolnak, újratelepítenek.

A terület folyamatos őrizet alatt áll, ennek köszönhetően a horgászat és a területen való tartózkodás éjjel-nappal lehetséges a ház szabályainak betartásával. A környéken számos nevezetesség található, mint a mártélyi Tisza-holtág, valamint az Ópusztaszeri Nemzeti Park, melyet kempingezés közben családjával együtt könnyedén meglátogathat.

Megközelíthetőség

Általunk készített szilárd burkolatú úton megközelíthető a terület, ezáltal az időjárástól függetlenül bármikor látogatható a tó és környezete. Megközelítés a mindszenti József Attila utcáról lehetséges.


Váltás nagyobb térképre

Általunk készített szilárd burkolatú úton megközelíthető a terület, ezáltal az időjárástól függetlenül bármikor látogatható a tó és környezete. Megközelítés a mindszenti József Attila utcáról lehetséges.

Cím

Helyszín

Mindszent (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső