Őrbottyáni horgásztó

Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó: Nagy György Halőr
Telefon:06/70-391-1265
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2013-02-23 14:39:53
Forrás:http://baratsaghe.ewk.hu
Vízterület: 17 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Bojlis és sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás
Sátorozás a vízparton ---
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.692721
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.242897
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

1971-ben a Sződ-Rákospatak medréből egy duzzasztógát megépítésével születtem. Jelenleg is a patakból táplálkozom. 24 ha rendezett, tiszta, nádassal, sással, fákkal árnyékolt területen, 17 ha vízfelülettel fogadom az idelátogató horgászokat.

A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek. A látogatók - az egészséges életmód jegyében - sétálva tehetik meg a horgászhelyig vezető utat. Ivóvíz a gátőrháznál található. A parton WC-k, tűzrakóhelyek, padok, asztalok vannak elhelyezve. Tűzrakás kizárólag faszénnel, illetve gáz használata engedélyezett. Az éjszakai horgászat idején lehet sátorozni.

Megkérjük a T. Horgásztársakat, hogy a horgászat során keletkezett szemetet gyűjtsék össze és a horgászat befejeztével - a vízpart tisztaságának megőrzése érdekében - vigyék magukkal. Előre is köszönjük!

Halfauna: ponty, amúr, dévér, ezüstkárász, compó, bodorka, küsz, bagolykeszeg, jászkeszeg, márna, vörösszárnyú, balin, süllő, csuka, szürke harcsa, lénai tok, kősüllő, a törpeharcsa lehalászása folyamatosan történik.

A tóparton vendéglátóegység üzemel. Szálláslehetőség: 2 vendégszobával - 2 illetve 4 ágyas- rendelkezünk. A szobák zuhanyzós fürdőszobával, hűtővel, kábeltévével vannak felszerelve.

Érdeklődni és szobát foglalni a 06204066021 telefonszámon Kóródi Györgyinél lehet.

Kérjük akik megfordultak már nálunk írják le véleményüket, tapasztalataikat. A nálunk fogott halakról szívesen fogadunk fotókat, melyeket közzéteszünk az oldalon.

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Környék leírása

Megközelíthetőség

Budapest-Fót-Csomád-Őrbottyán, körforgalomnál Vác felé, AVIA kút után kb. 250 m balra, a Fürdő utcán teljesen végig, utána jobbra a Tó utcán át jutunk a tóhoz.


Váltás nagyobb térképre

Budapest-Fót-Csomád-Őrbottyán, körforgalomnál Vác felé, AVIA kút után kb. 250 m balra, a Fürdő utcán teljesen végig, utána jobbra a Tó utcán át jutunk a tóhoz.

Cím

Helyszín

Őrbottyán (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

VideókIdőjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső