Baktói horgásztó

Régió:   Csongrád megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36-70/6208-912
Telefon:+36-70/6208-949
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2013-05-26 09:05:05
Forrás:http://baktoibojlishe.uw.hu/
Vízterület: 3.5 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Bojlis és sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 46.30091
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.157217
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Szeged mellett Baktón várja vendégeit Csongrád Megye legújabb magánkezelésű horgásztava. A nagyobbik horgásztó területe 3,5 ha, a kisebbik horgásztó 3 hektáros. A két tavat egy töltés választja el egymástól. A horgásztavak partján természetes környezet várja a vendégeket. A horgászok számos módszer közül választhatnak, horgászhatnak finomszerelékkel, dönthetnek a nyílt-vízi fenekezés vagy akár a bojlis pontyozás mellett is.
A horgászhelyek kialakításánál fontos szempont volt, hogy a vendégek kényelmesen horgásszanak, ne legyenek túl közel egymáshoz. A horgászokat kísérő családtagok számára is tartalmas kikapcsolódást nyújt a horgásztavakhoz tározó több hektáros terület.

A non-stop horgászaton kívül lehetőség nyílik lakókocsis kempingezésre, sátorozásra, bográcsozásra és grillezésre, baráti társaságok, cégek részére szabadtéri rendezvények szervezésére.

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Horgászrend

Baktói Bojlis Horgászegyesület

A horgászás feltétele: A napijegy megváltása, melyet a horgász köteles megőrizni és kérésre felmutatni.

A horgászathoz állami horgászjegy nem szükséges.

A horgász jogosult: A területen tartózkodni a nyitvatartási idő alatt. A területről többszöri alkalommal ki- és belépni (a napi jegy felmutatásával). 2 azaz kettő horgászbottal, botonként maximum 2 horoggal horgászni. A területen korlátlan számú kísérővel tartózkodni. A területre pórázon és szájkosáron tartott kutyát behozni. Csónak használata csak saját felelősségre engedélyezett, a törvényi előírásoknak megfelelően.

A HORGÁSZNAK KÖTELESSÉGE: A kifogott halat vízben, haltartóban tárolni. (amit megóhajt vásárolni), vagy a kifogott halat fényképezés és mérlegelés után a tóba visszaengedni. Kötelező még: sebfertőtlenítő és pontymatrac használata. Távozáskor az érvényes áron kifizetni. A horgászhely elhagyásakor a horgászbotot a vízből kivenni. A szemetet, cigaretta csikket a szeméttárolóban elhelyezni. Az ő vagy kísérői társaságában tartózkodó kutya által okozott károkért anyagi és erkölcsi felelősséget vállalni. Az önmaga vagy kísérői által okozott károkat megtéríteni.

A HORGÁSZNAK ÉS KÍSÉRŐINEK KÖTELKESSÉGE: A náluk lévő táskák, horgászeszközök, hűtőtáskák, stb. tartalmának bemutatása. A horgásznak és kísérőinek erkölcsi kötelessége bármilyen rendellenességet az ellenőr tudomására hozni.

A TERÜLETEN SZIGORÚAN TILOS: Villantózni, pergetni, voblerezni és bármilyen célra hármashorgot használni. Továbbá nem megengedett horgászeszközöket és technikákat alkalmazni. Tüzet gyújtani. A tóban fürdeni vagy kutyát fürdetni!

A szabályok be nem tartása a területről való örökös kitiltást, súlyosabb esetben rendőri intézkedést von maga után!

Koi pontyot, díszhalat és compót elvinni nem lehet, azt vissza kell azonnal engedni.

Környék leírása

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Cím

Helyszín

Szeged (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső