Szászpa horgásztó

Régió:   Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó: András & Kriszta
Telefon:06-30-33-77-669
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2013-11-05 22:52:12
Forrás:http://szaszpahorgaszto.hupont.hu/
Vízterület: 4.5 ha

Információk:

button Catch & Release jegy Sportjegy
icon Csónak használat ---
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton ---
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma 20
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.050154
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.526926
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

A Szászpa Horgásztó az 5-ös főút 65-ös kilométerénél található, Lajosmizsétől 1,5 km-re Budapest felé.
Budapesttől az M5-ös autópályán 30 perc alatt, az 5-ös főúton 50 perc alatt megközelíthető, Kecskeméttől csupán 20 km-re, kb 15 percre található.
A gyönyörű természeti környezetben fekvő horgásztó két külön tóból áll. Egy 4,5 hektáros nagyobb tó, amiben közkedvelt őshonos fajták gazdagon találhatók, 20 db horgászhellyel, és egy kisebb, 0,5 hektáros tó, ami a biztos fogás érdekében - egyfajta vígasztóként - tömve van kisebb halakkal, 5 db horgászhellyel várja a horgászokat!
Egyaránt közkedvelt a rakós- és matchbotos, úszós készséggel rendelkező horgászok körében, és a fenekezővel, nagyhalra vágyók között. A vízmélység 1,2 m és 2,5 m között változik a tó egyes részein.

A nagy tó kizárólag sporthorgászati célokat szolgál, halelvitel csak a kis tóból lehetséges a megváltott horgászjegyen felül, az aktuális hal árakon!

Horgászat Árak

Általános horgászrend

FIGYELEM! FONTOS VÁLTOZÁSOK!:
-A NAGY TÓRA CSAK SPORTHORGÁSZJEGY váltható!!! A kis tóra is az 1800 Ft-os napijegy váltandó és az elvinni kívánt halat az aktuális halár lista árain lehet megvásárolni, de nem kötelező!
Bevezetésre került a KÍSÉRŐ,-és VENDÉGJEGY minden horgászjegyet nem váltott személy részére! ÁRA: 400 Ft/ fő/napszak
-1 BOTON csak 1 HOROG lehet! FONOTT ZSINÓRT használni NEM szabad!
-CSAK SZAKÁL NÉLKÜLI HOROG HASZNÁLHATÓ!!!

-Elhagyó szereléket kell kötni, tehát a kosár ill. ólom felett nem lehet forgó kapocs, ütköző ami megakadályozza hogy egy szakadást követően a súly lecsúszhasson a zsinórról! Kíméljük a halakat a kolonc vonszolásától, ha már úgyis elvesztettük a szerelékünket!

Környék leírása

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Ha az M5-ösön jösz hozzánk, akkor a 67-os km-nél, a lajosmizsei lehajtónál gyere le a pályáról és Budapest felé indulj vissza az 5-ös főúton. Két körforgalomba kell belehajtanod, mindkettőnél az első kijáraton kell kijönni. A második körfogalomnál, ha ránézel a km számlálódra, akkor onnan számítva 1600 méter múlva kell jobbra lekanyarodnod, a 65-ös km után 100 méterrel. Itt a bejárat, de 1 km után jobbra nézve már látod is tavat, ekkor már érdemes indexelni és bőszen pumpálni a féket!Kacsintás

Ha Kecskemétről érkezel a régi 5-ösön, akkor gyere át nyílegyesen Lajosmizsén és a városvégi körforgalomból is egyenesen ki Pest felé és innentől kezdve ugyanúgy járj el mint ahogy azt egy bekezdéssel fentebb leírtam!

Ha a régi 5-ösön érkezel Pest felől, akkor arra figyelj, hogy a 64-es km után kb 900 méterrel, épp egy enyhe bal kanyarban kell balra befordulnod. Ha a 65-ös km-t látod elsuhanni, akkor látod a tavat is, de a bejáraton túlszaladtál! Ne keseredj el, fordulj meg, majd megszokod!

Cím

Helyszín

Lajosmizse (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a horgászvíz képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a pecatavak.hu weboldal üzemeltetője, sem az adatlapot elhelyező személy, vállalkozás, horgászegyesület felelőséget nem vállal !

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép
Sensation Baits