Sárberki horgásztó

Régió:   Zala megye
Kapcsolattartó:
Telefon:30/640-77-28
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2013-02-24 13:18:50
Forrás:http://www.sarberkito.hu
Vízterület: 6 ha

Információk:

button Catch & Release jegy Sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál icon
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.633459
icon GPS Keleti hossz.(fok) 16.542962
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat.
A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővül szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.
A tó 3 részből áll, melynek eloszlása a következő:

A legnagyobb rész egy deformálódott téglatesthez hasonlít, melynek területe 4 ha (1-es tó). Vízmélysége: 2-3 m, de egyes gödrök elérik a 4 - 6 m-t is. A víz mélysége meredeken esik. Partoldala nádassal, gyékénnyel tarkított.
A második rész (2-es tó) a legkisebb (kb. 0,5 ha), mely a nagy tó részének tekinthető, ugyanis egy 3-4 m széles árokkal össze van kapcsolva a két tó.
Az árok fölött egy gyönyörű fa híd biztosítja az átjárást. Vízmélysége 2-3 m. A harmadik tórész (Rekord tó), a másik két tórésztől elkülönült. Egy kis szűkületen keresztül bő átfolyás történik a nagy tó felé. A területe kb. 1,5 ha. Vízmélysége 2-3 m, de a nyugati partja mentén egy 4-5 m mély árok húzódik. Jelentős források vannak a tóban. A tavakba természetes befolyás nincsen, a vízszintet a talajvíz, a Kerka mindenkori vízszintje, a források és az esővíz befolyásolja. A tavak vízszintje tehát állandónak mondható és még vízcsere is történik.

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Környék leírása

A tó partján épült 10 darab összkomfortos faház kitűnő szálláslehetőséget kínál mindenki számára. 6 db nagy faházban házanként 3 szobában összesen 6 fő elhelyezése oldható meg. Az újonnan épült 4 db házban házanként 2 db kétszemélyes és 1 db négy személyes apartman van.Összkomfortos felszereltségéből adódóan fürdőszoba, WC, berendezett konyha és tv teszi még kényelmesebbé a vendégek pihenését. Kutya, macska térítés ellenében engedélyezett.
2006-tó 100 fő befogadására alkalmas kempinget alakítottunk ki, ahová a sátorozást és a lakókocsis üdülést kedvelő vendégeinket várjuk szeretettel

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Cím

Helyszín

Lenti (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

VideókFigyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a horgászvíz képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a pecatavak.hu weboldal üzemeltetője, sem az adatlapot elhelyező személy, vállalkozás, horgászegyesület felelőséget nem vállal !

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép
Sensation Baits