Rókás horgásztavak


Mikepércs

Régió:   Hajdú-Bihar megye
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Adatlap frissítve:2016-05-04 09:34:55
Forrás:
Vízterület: 14 ha

Információk:

button Catch & Release jegy Egyik sem
icon Csónak használat ---
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton ---
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.423417
icon GPS Keleti hossz.(fok) 21.668283
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Az elnevezés valójában nem egy, hanem három, egymástól külön álló, más-más horgászati szempontok alapján telepített tavat jelöl.
A kis tavon (I.-es tó) megtalálható benne a honos hazai halfajok szinte teljes palettája, s melléjük termetes afrikai harcsákat is telepítettek.
A nagy (II.-es) tó szintén helyet ad a honos halfajoknak - tehát található benne ponty, amur, süllő, folyami harcsa, kárász és keszeg bőséggel. Az itt kifogott legnagyobb hal egy 21 kg.-os amur volt. Ami az előző tóhoz képest különbség, hogy ebbe a tóba sohasem telepítik a minden ikrát és ivadékot elpusztító afrikait.
A kb. 5,5 hektáros új (III.-as) tóval a tulajdonos elsősorban a bojli-specialistáknak, és az élmény-horgászat szerelmeseinek igyekszik kedveskedni - így ebbe a tóba kizárólag 3 és 20 kg közötti példányok kerülnek betelepítésre. Az itt fogható halfajták: ponty, amur, süllő, folyami harcsa. A telepítések száma igen gyakori, mert mindhárom tóra egy-két hetenként kerülnek újabb halrajok, az azt megelőző fogástól függő mennyiségben, átlagban 10 mázsa körül.

Vízterület: 4+7+5,5 (ha)

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Környék leírása

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Cím

Helyszín

Mikepércs (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a horgászvíz képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a pecatavak.hu weboldal üzemeltetője, sem az adatlapot elhelyező személy, vállalkozás, horgászegyesület felelőséget nem vállal !

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép