Pontyozó Horgásztó-Dunavarsány

Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó: Pontyozó horgásztó
Telefon:+36304642402
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2020-04-12 23:10:15
Forrás:
Vízterület: 4 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Bojlis és sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál icon
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma 30
icon Szép kártya elfogadás icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon GPS Északi szél. (fok) 47.271217
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.049933
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Dunavarsány szívében a Pontyozó Horgásztó 24 órás nyitvatartással megnyitotta kapuit a horgászni és kikapcsolódni vágyók részére!

Az 51. számú főútról letérve csupán 10 perces autóútra Dunavarsány szívében, közel 8 hektáros idilli környezetben várjuk kedves vendégeinket.

A vízterület, több mint 3,5 hektár, melyen 40 horgász zavartalul és kényelmesen tud horgászni.

A Horgásztó nyári időszakban 24 órás nyitvatartással, valamint hozzá tartozó Non-stop működő büfével várja vendégeit.

Rendszeres telepítéssel biztosítjuk a megfelelő halálományt melyet az átlagos 1,9 - 4,5 méter vízmélységhez viszonyítunk.

A nagyobb családosok, baráti társaságok részére " Családi horgászhelyet " biztosítunk, melynek mérete az átlagos állások 3 szorosa, valamint gyönyörű zöld terület övezi. Azon családtagok akik nem horgásznak, szabadon élvezhetik a parkosított területet, mely lehetőséget biztosít tollasozásra, labdajátékra, napozásra, vagy éppen egy zavartalan könyvolvasásra megbújva a fákkal ölelt árnyékos területen.

Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség a kijelölt területen , melyhez igény szerint tüzifát is biztosítunk térítés ellenében.

A terület adottsága lehetőséget biztosít sátorozásra is, így akár több napon keresztül is élvezheti tavunk nyújtotta élményeit.

Non-stop működő Boltunkban a horgászathoz szükséges alábbi kellékek, valamint termékek megvásárolhatók:

Etető, Pufik, Giliszta, Csonti

Szerelék, Horog, Úszó , Damil
Merevítő szák

Pontymatrac
Zsebpeca, Kapásjelzők

Célunk,hogy a hozzánk ellátogató horgászok és családtagjaik zavartalan pihenésben részesüljenek és pozitív élményekkel legyenek a vendégünk legközelebb is!Kellemes Pihenést és örömteli pillanatokat kíván a Pontyozó Horgásztó vezetősége !

Horgászat Árak

Általános horgászrend

SZABÁLYZAT :

A Horgásztó szabályzata a Horgásztóra történő belépéssel / jegy vagy bérlek megvásárlásával kerül elfogadásra.

A tavon horgászni a tárgyévre vonatkozó szabályok, előírások ismeretében, illetve állami jegy és napijegy birtokában lehetséges. A Napijegy a halőrháznál váltható
A Horgászat megkezdése elött a horgász köteles ellenőrizni a horgászhely tisztaságát. Amennyiben szemetet talál a horgászhelyen, úgy a horgászhelyen talált szemetet, hulladékot a horgász köteles a horgászat megkezdése előtt szemetes zsákba összegyűjteni, a horgászat alatt keletkező hulladékot összegyűjtve tárolni és azt a horgászat befejeztével a területen elhelyezett hulladéktárolókba helyezni. Cigaretta csikkeket eldobálni tilos!
Gépkocsival való behajtás a horgászoknak akkor lehetséges, amennyiben beleegyeznek hogy távozáskor az autó átvizsgálásra kerülhessen! A látogatók gépjárműveit minden esetben kérjük a parkolóban hagyni!i
Horgászni KIZÁRÓLAG a horgászatra kijelölt helyeken engedélyezett!
A nagytestű halaink védelme érdekében kötelező a pontymatrac vagy halbölcső használata! Ezek valamelyike megléte nélkül nem lehet megkezdeni a horgászatot! (amennyiben nem áll rendelkezésre halbölcső vagy pontymatrac, úgy az a büfében is bérelhető)
A napijegyet távozáskor kötelező leadni a halőrnek, tulajdonosnak.
A horgásztó területén horgászni, pihenni, csak mások nyugalmának megzavarása nélkül engedélyezett! Hangosan énekelni, kiabálni, zenét nagy hangerővel hallgatni TILOS!
Horgászni felnőtteknek 2 db bottal, 2-2 horoggal lehet!
Horgászni Ifjúságiaknak (18 éves korig)1 db bottal, 1 horoggal lehet!
Gyermek horgászat (8 éves korig) 1 db bottal, 1 kis méretű horoggal, úszókészséggel és nagykorú felügyelete mellet lehet!
4 kg feletti halak nem vihetők el! Ezeket a halakat kifogójukkal együtt lefényképezzük, a halat leápoljuk, és visszaengedjük. Kifogott halak cseréje, átadása- ajándékozása szigorúan TILOS !!
A kifogott halat a tartószákba helyezés után közvetlenül fel kell jegyezni a napijegyen található fogási naplóba. Azon halak, melyek tartószákba kerültek, a horgász kötelessége minden esetben a napi árfolyamon megvásárolni.
Kifogott halak cseréje, átadása- ajándékozása szigorúan TILOS !!
Tilos a kifogott halat ártó tényezőknek kitenni!
A nagytestű, 4 Kg feletti halat, a legrövidebb idő alatt és a megfelelő feltételek és felszerelések (pontymatrac/halbölcső ) használata mellett köteles visszaengedni a tóba
A nagytestű 4 kg súlyú feletti halakat haltartóban tárolni még rövid időre is Tilos!
Sátorozás és tűzrakás csak a kijelölt helyeken engedélyezett.
A tóban fürödni tilos.
A vizen és vízparton hang, kép és videó felvétel készülhet és azt a Pontyozó Horgásztó promóciós és marketing célokra felhasználhatja. Ezen engedélyt a szabályzat elfogadásával, mely szabályrendszer a horgásztóra történő belépéssel / jegy vagy bérlet megvásárlásával kerül elfogadásra.

Környék leírása

Megközelíthetőség

Az 51. számú főútról letérve Dunavarsány irányában csupán 10 perces autóútra található a Pontyozó Horgásztó.

Az 51. számú főútról letérve ( körforgalom) Dunavarsány irányába kell haladni a főútvonalon ( Vasút soron ), majd a CBA-nál letérve a főútvonalról az első kereszteződésnél jobbra, majd az utca végén balra kell fordulni. A föld úton haladva ~ 600 méter és megérkezett a Pontyozó Horgásztóra.

GPS koordináták: Pontyozó Horgásztó - Google-térképbe beírva

Waze használatával beírva:Pontyozó Horgásztó


Váltás nagyobb térképre

Az 51. számú főútról letérve Dunavarsány irányában csupán 10 perces autóútra található a Pontyozó Horgásztó.

Az 51. számú főútról letérve ( körforgalom) Dunavarsány irányába kell haladni a főútvonalon ( Vasút soron ), majd a CBA-nál letérve a főútvonalról az első kereszteződésnél jobbra, majd az utca végén balra kell fordulni. A föld úton haladva ~ 600 méter és megérkezett a Pontyozó Horgásztóra.

GPS koordináták: Pontyozó Horgásztó - Google-térképbe beírva

Waze használatával beírva:Pontyozó Horgásztó

Cím

Helyszín

Dunavarsány (Környéke)

Település

Dunavarsány

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső