Garden Lake sporthorgásztó

Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36/20-404-6750
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-08-16 15:41:07
Forrás:
Vízterület: 3.5 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál icon
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.397321
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.228242
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Egy "új" tó a város szélén amely a sporthorgászat és a hagyományos horgászat kedvelőinek nyújt feledhetetlen élményt. A 3,5 hektáros vízfelület és nyugodt környezete tökéletes kikapcsolódást kínál.

Célunk a hazai sporthorgászat népszerűsítése. Az őshonos magyar halfajták (Compó,Aranykárász) újratelepítésével még vonzóbbá és izgalmasabbá tenni ezt a gyönyörű sportot. Hazánkban rendkívül kevés az olyan vízfelület, ahol nyugodt körülmények között hódolhatunk szenvedélyünknek, erre kínál egyedülálló lehetőséget a GardenLake sporthorgásztó. A 3,5 hektáros tavon mindösszesen 30 horgászhely került kialakításra, így a horgászhelyek közötti távolság igazán nyugodt horgászatot biztosít.

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Szükséges az adott évre kiállított érvényes horgászengedély! A felnőtt horgász két bottal, botonként egy-egy kizárólag szakáll nélküli horoggal horgászhat. Az ifjúsági horgász egy bottal és ugyancsak egy szakáll nélküli horoggal horgászhat. A szakáll nélküli horgok mérete 6-osnál nagyobb nem lehet. A szakáll nélküli horgokkal nem rendelkező horgászok a helyszínen megvásárolhatják azokat. A kifogott halakkal minden esetben kíméletesen kell bánni. Az éjszakai horgászat egész évben engedélyezett. Merítő és a pontymatrac használata kötelező! Aki halat szeretne elvinni azt a horgászat megkezdése előtt köteles jelezni a halőrnél. Jelenleg Pontyot csak és kizárólag 1,5-3kg közötti méretig lehet megvásárolni az ennél kisebb vagy nagyobb halakat vissza kell engedni azonnal. Ha szeretné a halakat szákban tartani egy fotózás kedvéért legyen kedves előre jelezni. Az Amur és az Ezüstkárász méretkorlát nélkül megvásárolható.

Környék leírása

A vízparton sátorozás, tűzrakás, bográcsozás engedélyezett és díjmentes. A horgászhelyek gyalogosan könnyen megközelíthetőek. A mozgáskorlátozott vendégeink személyautóval is megközelíthetik a horgászhelyeket(bővebb info+36-20-404-67-50) A gépjárművek számára őrzött parkoló biztosított.

Megközelíthetőség

Cím: Gyál Ady Endre utca ? Határ út sarok


Váltás nagyobb térképre

Cím: Gyál Ady Endre utca ? Határ út sarok

Cím

Helyszín

Gyál (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:


Ingyenes társkereső