Ócsárdi Tavak

Régió:   Baranya megye
Kapcsolattartó: Morvai Gabriella
Telefon:+36-20-421-8325
Telefon:+36-30-22-65-834
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2014-10-04 17:16:12
Forrás:http://www.hhcarpio.hu
Vízterület: 4 ha

Horgásztó információk:

button Catch & Release jegy Sportjegy
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál ---
icon Számozott horgászhelyek icon
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon GPS Északi szél. (fok) 45.926886
icon GPS Keleti hossz.(fok) 18.148338
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért az eltérő táplálkozású és ezért eltérő fogási módszereket igénylő halakat igyekszünk egymástól elkülönítve tartani.

A horgásztó 4 hektáros, intenzív ponty telepítéssel. A kifogott hal mennyiségének arányában pótoljuk egész szezonban az állományt.

Természetesen ez a telepítési sűrűség sem jelent 100 %-os garanciát a fogásra, hiszen a halak nálunk is ki vannak téve a változó időjárási és oxigén viszonyoknak. Ennek ellenére bízunk abban, hogy a hozzánk látogatók többsége elégedetten távozik.

A tó ragadozóhal állományát a süllő adja, járulékos halként több fajta keszeget telepítünk (a kárászt halastóban nem kívánatos elemnek tarjuk).

Horgászni a partról, vagy csónakból lehet. Csónak a helyszínen bérelhető. Partról fenekezést lebegtetett csalival, csónakból inkább az úszózást ajánljuk. A meder déli part mentén akadós.

A "harcsás" tó kimondottan a ragadozó hal kedvelők részére lett kialakítva. Ősszel csukával, tavasszal harcsával, nyáron pedig afrikai harcsával népesítjük. Lehet legyezni, pergetni.

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Harcsás, Amuros és Horgász tavon

A napijegy ellenében kettő darab pontyot, amurt + 1 db ragadozó halat, valamint 2 kg vegyes fehér halat vihetsz el. 5 kg-os egyedsúly feletti hal csak napi áron vihető el. Ugyanez vonatkozik az éjszakai jegyre is.
21 óra után csak éjszakai jeggyel lehet horgászni. Ha korábban jöttél és szeretnél maradni éjszakára, akkor célszerű mindjárt éjszakai jegyet váltani.
Szállóvendégek esetében a szállásköltség magába foglalja a belépőjegy árát is, az elvitt, vagy elfogyasztott halat azonban fizetni kell.
A horgászat feltétele az állami horgászjegy megléte.

Környék leírása

Tócsárda:
Éttermünk igény esetén reggelivel és főtt étellel áll vendégeink rendelkezésére

Vendégház:
A vendégház 2008-ban került átadásra. Túlnyomó részben saját kivitelezésben készült. Már tervezés során a tájba illő, a falusi jellegnek megfelelő épületben gondolkodtunk, amit az építés során felhasznált természetes anyagokkal méginkább igyekeztünk hangsúlyozni.
Az épületben öt szoba került kialakításra. A szobák egyedileg fűthetők, rakott szemes kemencék biztosítanak meghitt, barátságos meleget. Így télen is várjuk a pihenésre, nyugalomra vágyókat.

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Cím

Helyszín

Ócsárd (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:

Sensation Baits
Ingyenes társkereső